* * * Vecka 22 - 2020 * * *



MÅNDAG:

FRUKOST:
Halstrad gäddpung med karamelliserade konkelbär.

LUNCH:
Kockis berömda surprise-schnitzel. Serveras med chilimajonäs och peyote.

MIDDAG:
Helstekt fryst fisfilé med varm dillsås, snurrepillermos och fittsekret.



TISDAG:

FRUKOST:
Syster Latrinas smoothie.

LUNCH:
Mortimers pasta 316. Serveras med Chevrospermolja.

MIDDAG:
Syster Fekalias väldigt bruna bönor med rövlökssås.


ONSDAG:

FRUKOST:
Vetemjöl med groddar, bark och Covid-19.

LUNCH:
Baconlindad bränd älgkuk med cocktailtomater och kolasås.

MIDDAG:
Chili con Bengtsson med extra krämig kebabsås och färsk HÖMK-sallad.


TORSDAG:

FRUKOST:
Syster Gretas ekologiska sörja.

LUNCH:
Bleppenbergare med alla klassiska tillbehör.

MIDDAG:
Fist & skaldjurslasagne a'la US-Video med nymalt hasch.


FREDAG:

FRUKOST:
Fuktskadat Wasa knäckebröd (husman) med Vaktis skjul-tillverkade keso.

LUNCH:
Friterad halloumi från Flen's Ysteri med jordgubbssylt och bajs.

MIDDAG:
Kramtröjestek marinerad i begagnad blöjsalva, färsk rosmarin och ketchup.


LÖRDAG:

FRUKOST:
Skivad begagnad terapibanan med Vaktis hemmagjorda filmjölk.

LUNCH:
Pulled fitta med vitlökssås, oklyftighetspotatis och marinerat SHÖMK.

MIDDAG:
Färs-skäggbiff Red & Yellow med bearnaisesås, rödvinsås och grillad sparris.

EFTERRÄTT:
Crêpes Bleppettez med vaniljglass.


SÖNDAG:

FRUKOST:
Tapetklister, undulatburs-botten-gottegott, begagnad terapibanan.

LUNCH:
Ostfrallas fantasy-tacos.

MIDDAG:
Fläskfittemedaljonger med choronsås & örtrostad aids-potatis.

EFTERRÄTT:
Ostbajscaca.