--- Vecka 14, 2019 ---



MÅNDAG:

Kräkfylld panerad bögspättafilé med romsås (hejhej), citron och gipsdamm.
Serveras med färskt HÖMK och rivna morötter.


TISDAG:

Krämig flensostpasta med härskna räkor, psilocybinsvamp och nymald brunpeppar.

ONSDAG:

"Äkta" kroppkakor med skirat bögsmör och lingonsylt.

TORSDAG:

Finsk sejfilé med flytningsås, ketchup, zigenartårar och halvmosade kokosbollar.

FREDAG:

Skäggbiff med fettaost, creme på soltorkad träskpadda samt rostade konkelbär.
Serveras tillsammans med Kockis hembakade ekologiska vitrövsbröd.

LÖRDAG:

Boeuf Bleppignon med snurrepillerpuré, kebabsås och Lego.

EFTERRÄTT:
Chokladpudding surprise.

SÖNDAG:

Ballenbergare a'la Mus med klassiska könstillbehör.

EFTERRÄTT:
Fentanyldoppad Piggelin-glass.