Syster Märta.

E-post

Med järnhand och strikt batongterapi styr syster Märta Örkelljunga Idiotanstalt sedan urminnes tider. Många äro dom idioter som blivit botade av hennes hårda men effektiva terapimetoder. Har en patient vid namn Ostfralla och som är hennes egna lilla experiment.
Syster Latrina.

E-post

Syster Latrina är en glad och utåtriktad syster som gärna bakar kladdkakor åt patienterna. Är utöver utbildad SSK även bajjamajja-tekniker av första graden som gått toalettlinjen på det välrenommerade Moserinstitutet i Düsseldorf. Gillar även att dansa raggamuffinjenka.
Syster Fekalia.

E-post

Är också liksom syster Latrina väldigt förtjust i att baka kladdkakor och andra brunkladdiga kulinariska bakverk. Är expert på Bristolskalan och kontrollerar alla patienters avföring väldigt noga nio gånger om dagen som sedan diarieförs, eller "diarréförs" som hon brukar kalla det.
Syster Latexia.

E-post

Här är det hårda nypor och smisk på stjärten som gäller om man inte lyder syster Latexia. Är oftast iklädd sin svarta heltäckande supertighta latexoverall och spänner ofta fast patienter i sängen iförda kramtröja och blöja för att sedan ge både kiss-&-smisk-terapi i flera timmar.
Syster Fista.

E-post

"Med lite våld och vaselin går det alltid!" Detta är syster Fista's ledord och ingen kan säga att det inte stämmer. Hennes varma nävar i analen är som balsam för en sjuk själ och gör genast underverk. Har en fil.kand. i fistologi som hon läste 1981-1984 vid Porjus Medicinska fakultet.
Syster Brutalia.

E-post

Kompromisslös, kall och hård. Det är syster Brutalia det. Obäddade svängbäddar och ljumna kisslångbad är vardag för hennes patienter. Är också den systern som har dragit på sig flest Lex Märta-anmälningar på ÖIA. Brukar ofta föreslå för Märta att hårdare KBT ska införas.
Doktor Sandberg.

E-post

Doktorn är en skojfrisk herre som ofta och gärna provar ut nya medikamenter på egen hand för att utvärdera dess effekt och eventuella biverkningar. Kan ofta ses jaga spöken med fjärilshåv i ÖIA's norra kulvertar på sena tisdagskvällar.
Dragan.

E-post

Dragan är våran relativt pålitliga chaufför som sköter alla transporter på ÖIA. Allt från sjuktransporter, utflykter och materialtransporter. Vill ofta låna våran diplomatklassade sjuktransport för resor till Burg, Amsterdam och Belgien för billiga inköp. Exakt vad det innebär vet vi inte riktigt.
Kockis.

E-post

Kockis heter egentligen Jannis Pervopopulous och är en lite retarderad grek som sköter all mathållning på ÖIA och ansvarar både för inköp, planering och ekonomin för all mat som köps in. Har lyckats halvera matkostnaderna med 38% sedan han blev anställd. Duktig för sin timlön.
Vaktis.

E-post

Våran inkontinenta vaktmästare och allt-i-allo som inte är rädd för att hugga i. Är liksom Jannis också lite lätt efterbliven och hittas ofta masturberandes till en Ellos ute i redskapsskjulet. Lyckades en gång med bedriften att helt själv byta en glödlampa med E27-sockel.
Städis.

E-post

Våran hygientekniker som effektiviserat städandet genom att så finurligt använda golvmoppen både till golv, toalettstolar, duschar, matbord, operationssalar, sängar, kylskåp och avloppsrör. Premierades för detta genom att få tre flaskor seglardricka om dagen istället för bara två.
Direktören.

E-post

The Big Boss. Ingen vet egentligen vad han heter, vem han är eller vart han befinner sig. Allt vi vet om honom är att han är ett pervo som njuter av idioters perversitet. Enligt legenden ska han själv ha varit intagen på ÖIA under femtiotalet men rymde sedan mystiskt till Mexiko.
U P P D A T E R I N G2 0 2 1 - 0 6 - 1 1 :
Syster Greta.

E-post

Våran yngsta SSK någonsin pä ÖIA och med ett mycket miljömedvetet tänk. Återanvänder vuxenblöjor, vaselin och kanyler som besatt vilket har gett mera klirr i personalkassan vilket alla i personalen tycker ãr bra. Temperament som ett argt PMS-bi på polskt ful-tjack.
Ledig tjänst.

E-post

Vi söker en dominant sjuksköterska som inte är sen att sätta på tredubbel rosa vuxenblöja och kramtröje-förse patienter samtidigt man lyssnar på Thore Skogmans fina musik i minst 72 timmar i sträck och då även arbeta fram nya intressanta terapimetoder.
Ledig tjänst.

E-post

Hygientekniker till rum 316. Kräver riskutbildning 1-99, mod och ett mycket starkt psyke.